

To reflect upon current practices and pave the way for better treatment outcomes

4TH Feb 2023

2 pm to 6.50 pm (Virtually)

Welcome & Introduction

2.00-2.05 pm (5 Mins)



Dr. Vijay Patil Medical Oncologist, Mumbai



Mr. Ravi Prakash Cancer Patient Ranchi, Jharkhand

Cancer Awareness, Screening & Early diagnosis Where are we now and what are the solutions- India Centric?

2.05-2.25 pm (20 Mins)



Dr. Subita Patil Associate Prof & Physician, Tata Memorial Centre, Mumbai

Access to cancer treatment Current milestones & way forward for cancer care for all, in India.

2.25-2.55 pm (30 Mins)



Dr. Saravana Rajamanickam Suraical Oncoloaist. Namakkal, Tamil Nadu



Dr. Ravi Kannan Director, Cachar Cancer Hospital, The Max Foundation, Silchar Assam



Ms. Viji Venkatesh Mumbai



Dr. Bhavesh Poladia Medical Oncologist. Namakkal, Tamil Nadu



Ms. Priya Dutt Nargis Dutt Foundation, Mumbai



Mr. Naveen Kumar IAS, Special Secretary, Health Andhra Pradesh

Caregiver's challenges in cancer care A Role Underestimated in Indian context?

3.10-3.40 pm (30 Mins)



Mr. Mohammad Rizwan Cancer Care Giver, Bathinda



Ms. Shirley Menon Cancer Care Giver, Mumbai

Panel Discussion



Mr. Sanjeev Sharma Patient Advocate, Mumbai



Mr. Bighneshwar Birendra Patna

Cancer Research & Research funding How much we do & How much we can- If Funding is given? -Challenges faced by investigators.

3.40-4.10 pm (30 Mins)

Moderator



Medical Oncologist, Mumbai



Dr. Kumar Prabhash Medical Oncologist, Mumbai



Dr. Rakesh Jalali Radiation Oncologist, Chennai



Panel Discussion

Chakraborty Kolkata



Dr. Sewanti Limaye Medical Oncologist, Mumbai



Panelists

Radhakrishnan Chennai

Drug Development & Clinical Trials

Do we have enough Indian data? How can regulators help in alternate drug scheduling & investigators studies. Do we need separate regulatory approaches for Industry sponsored versus investigator studies.

4.10-4.25 pm (15 Mins)



Dr. Vanita Noronha Medical Oncologist, Mumbai

Charitable hospitals

Pillar of support to the last mile. Why we need them and how can they help more?

4.25-4.55 pm (30 Mins)

Experience of Valawalkar hospital, Chiplun



Dr. S. D. BanavaliDirector(Academics)-TMC, Mumbai

Experience of Mahavir Cancer Sansthan



Dr. Manisha Singh *Medical Oncologist, Patna*

8 Cr

Chemotherapy Daycare Centres

Will that solve any problem? How many we need and how they can help for penetration of Cancer care?

4.55-5.10 pm (15 Mins)



Dr. Ravikant Singh Tata Memorial Hospital, Muzaffarpur, Bihar

9

Palliative Care & End of life care

Where are we now now and is India ready for it? What are the ground realities and challenges in Palliative Care set ups?

5.10-5.30 pm (20 Mins)

oderator



Dr. Firuza Patel
Radiation Oncologist &
Palliative Care Expert
Chandigarh



Dr. Navin SalinsPalliative Medicine &
Supportive Care Expert
Manipal

Panel Discussion



Dr. Jayarajan PonisseryConsutant -Palliative Care
Mumbai



Dr. Prakash Fernandes Head - Palliative Partnerships Cipla Foundation

10

Public Private Partnership in cancer care. How this can help and how it can be taken forward?

5.30-5.40 pm (10 Mins)



Mr. Sandeep Singh *Managing Director, Alkem*



Mr. Samir KumarHead, Prasar Bhaarti News Service & Digital PlatForm
IIT KGP, IIMC, ex-IAS(allied), ex-Investment Banker
Delhi

Central Govt. schemes, Ayushman Bharat, PMJAY,
State Govt. schemes- Success and failure stories, How often
do we need to revise. Issues faced by private practitioners with the
Doctors, Central Govt., State Govt., Bureaucrats.

5.50-6.05 pm (15 Mins)



Ms. Urvashi Prasad Director – Niti Aayog Delhi

Stronger Together
Industry & Cancer patients and caregivers.

6.05-6.45 pm (40 Mins)

Moderator



Dr. Vijay PatilMedical Oncologist,
Mumbai



Mr. Amit Chhabra Head - Health Insurance Policybazaar



Mr. Suresh RamuCEO - Cytecare Hospital,
Bangalore

Panel Discussion



Mr. James Rajakumar AVP, NATCO Pharma



Dr. Bharat BhosaleDirector – Sunrise
Oncology Centre, Mumbai



Dr. Ankita JainMedical DirectorPfizer India



Mr. Venkataramanan. RCEO - Karkinos Health Care,
Mumbai

Vote of Thanks

6.45-6.50 pm (5 Mins)



Mr. Umeshnath SharmaCo-Founder, Uhapo Health Solutions Pvt. Ltd, Mumbai





